Pages Navigation Menu

Seura-asut

Forssan Salamalle on tulossa uudet ja laadukkaat Craftin valmistamat seura-asutekstiilit.

Seura-asut tulevat logosi.fi yrityksen toimittaneena, mikä huolehtii samalla vaatteiden painatuksesta sekä laskutuksesta.

Forssan Salaman seura-asumallistoon pääset tutustumaan TÄSTÄ. Verkkokaupasta löytyy myös tuotteiden lopulliset hinnat. Vaatteita löytyy erikseen lasten, miesten sekä naisten malleina.

Craftin mittataulukko

Kaikki tilaukset tulee tehdä viimeistään 29.5.2019.

Vaatteita on mahdollisuus sovittaa seuraavasti:

  • 14.5. Lamminympärijuoksun yhteydessä, Forssan Urheilukenttä, klo 18-19.30
  • 19.5. Puistojuoksun yhteydessä, Vesihelmen kahvio, klo 11.30-14
  • 22.5. Urheilukoulussa, Forssan Urheilukenttä, klo 17.30-20.30
  • 27.5. Urheilukoulussa, Forssan Urheilukenttä, klo 17.30-20.30

Lisäksi mahdollisuus sovittaa Forssan Salaman toimistolla erikseen sovittuna kellonaikana.

Yhteys Atte Lahteen, P. 050 4015203, forssansalama@surffi.net

Miten vaatteiden tilaaminen tapahtuu?

Sovituksen jälkeen jokainen tilaaja tekee itse oman tilauksensa Salaman verkkokaupassa. Verkkokauppa toimii samanlailla, kuin mikä tahansa muu verkkokauppa. Siellä on mahdollisuus valita itselle sopiva koko ja sen jälkeen voi tuotteen lisätä ostoskoriin, josta lähetät tilauksen. Tilauksenne lähtee suoraan Logosille, joka käsittelee tilauksen ja lähettää laskun teille.

Tilaus tulee tehdä viimeistään 29.5.2019.

Tämän jälkeen verkkokauppa sulkeutuu ja Forssan Salaman tilaukset lähtevät toimitukseen. Eli kaikki tilaukset tulee ehdottomasti tehdä viimeistään 29.5.2019.

Tilauksen jälkeen:

Kun seura-asut ovat valmiit, kaikki tilatut vaatteet saapuvat Forssan Salaman toimistolle. Siitä ilmoitetaan kaikille tilaajille erikseen. Tämän jälkeen vaatteet voi noutaa myöhemmin ilmoitetusta paikasta,

 

Verkkokauppaan

Huom! Seura-asut ovat tarkoitettu kaikille, jotka haluavat pukea Salaman punaista päällensä; urheilijoille, huoltajille, talkoolaisille, vanhemmille, kuntoilijoille ja kannustajille, olkaa hyvä.

Seura-asuihin liittyvät kysymykset: Atte Lahdelle, P. 050 4015203, forssansalama@surffi.net


HUOM!

Myymme Forssan Salaman vanhoja seura-asuja pois varastoltamme -50 % alennuksella. Varastosta löytyy mm. juoksutoppeja, shortseja, tuuli- ja verkkatakkeja, t-paitoja ja hihattomia paitoja. Hajakokoja. Kysy lisää soittamalla 050-401 52 03 tai sähköpostilla forssansalama@surffi.net.

Myynnissä myös Graftin Suvi-illan 2019 t-paitoja 10€/kpl.

YHTEISTYÖSSÄ