Pages Navigation Menu

Kilpailuihin ilmoittautuminen

Forssan Salaman hiihtäjien kilpailuihin ilmoittautuminen
Forssan Salaman hiihtäjät ilmoittavat alla olevan linkin lomakkeella seuran kilpailuilmoittamisia hoitavalle (Henry Viholainen) mihin kilpailuun ovat menossa.  Ilmoittautuminen oltava ilmoittajalla vähintään kaksi päivää ennen varsinaisen ilmoittautumisajan päättymistä. Esim. jos ilmoittautumisaika päättyy tiistaina klo 20:00, pitää ilmoittautumisen näkyä alla olevassa taulukossa viimeistään sunnuntaina klo 20:00. Taulukkoon jää aikaleima, kun lähetät ilmoittautumislomakkeesi. Kilpailukalenteri julkaistaan jo aikaisin syksyllä, joten ilmoittautumisia ei kannata jättää viimeiseen mahdolliseen päivään. Yleensä hoidan tulevan viikon ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina. Esim. SM-hiihdoissa ilmottautumisaika päättyy  jo edellisellä viikolla.

Jos ilmoittudut viime tipassa eli vähemmän kuin kaksi päivää ennen kilpailuilmoituksessa olevaa määräaikaa, lähetä tekstiviesti (0407506584). Lähetä tekstiviesti myös, jos ilmoittautumisesi oli virheellinen tai haluat peruuttaa ilmoittautumisesi. Jos jälki-ilmoittudut kisoihin, huolehdit itse ilmoittautumisesta ja maksuista kisajärjestäjälle.

Eli lyhyt käyttöohje:

1. Klikkaa ”ILMOITTAUTUMISLOMAKE” auki ja täytä pyydetyt tiedot.
2. Tarkista ”Forssan Salaman hiihtäjien kilpailuihin ilmoittautuminen kaudella 2014 – 2015 (vastaukset) ”-taulukosta, että tietosi ilmestyvät sinne. Odota hetkinen ja päivitä selaimen näkymä esim. F5-painikkeella. Jos huomaat tiedoissa virheitä, lähetä tekstiviesti numeroon 0407506584.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

ILMOITTAUTUNEET – taulukosta voit tarkistaa ilmoittautumisesi perille menon reaaliajassa. Ja varmuudeksi voit vielä tarkistaa lähempänä ilmoittautumisajan umpeutumista hiihtokalenteri.fi:n ilmoituksissa olevalla  ”näytä ilmoittautuneet”-toiminnolla, että ilmoittautumisesi ei ole jäänyt ilmoittajalta huomaamatta.

Lomake

YHTEISTYÖSSÄ