Valikko

Info

Hiihtokoulu – info

 

Forssan Salaman hiihtokoulu on tarkoitettu 6 – 16 vuotiaille maastohiihdosta kiinnostuneille nuorille.
Toimintakausi: Syyskuu – Huhtikuu

Salaman hiihtokoulu, josta käytetään myös nimeä FS SKI TEAM toimii lähes ympärivuotisesti. Toiminnassa on taukoa ainoastaan toukokuusta elokuuhun, jolloin nuoria kehoitetaan osallistumaan Salaman Yleisurheilukouluun, Lounais-Hämeen Rastin suunnistuskouluun tai johonkin muuhun kesälajiin.

Harjoitukset

FS SKI TEAMIN harjoitukset pidetään keskiviikkoisin klo 18.00 – 19.00 Vieremän Hiihtostadionilla (Harjoituspäivä muuttuu yhteensattumien vuoksi 9.11.2016 alkaen). Harjoitukset tehdään ikäryhmittäin.

Sulan maan harjoittelu

Sulan maan harjoittelu on monipuolista ulkoliikuntaa. Varsinkin nuorimpien harjoitus koostuu erilaisista peleistä ja liikuntaleikeistä. Jokaiseen harjoituskertaan liittyy hiihdon lajiharjoitusosio, esim. sauvakävely, sauvarinne tms. Syksyn harjoituksiin kuuluu myös uintiretki Eerikkilän urheiluopistolle.

Hiihdon harjoittelu

Varsinainen hiihtoharjoittelu alkaa heti, kun lunta on pururadalla riittävästi hiihtämistä varten. Hiihtokoululaiset harjoittelevat hiihtotekniikkaa taitotasonsa mukaisessa ryhmässä. Molempien hiihtotapojen, niin perinteisen kuin luistelun tekniikkaa harjoitellaan yhtä paljon. Yleensä hiihtotapojen harjoitukset vuorottelevat viikottain. Harjoitteluohjeita.

Hiihtopistekilpailu

Hiihtoharjoittelun kannustamiseksi FS SKI TEAMissa on meneillään hiihtopistekilpailu, joka on käynnissä koko toimintakauden ajan. Pisteitä saa harjoituksissa käynnistä, hiihdetyistä kilometreistä ja kilpailuissa käymisestä.

Lisätietoja

Ilkka Bister, hiihtokouluvastaava
p. 0400 353 327


Tervetuloa mukaan FS SKI TEAMin toimintaan