Pages Navigation Menu

Yleisurheilukauden 2019 palkitut

Forssan Salaman yleisurheilukauden 2019 päätöstilaisuus pidettiin sunnuntaina 6.10. Forssan Lyseon likuntasalissa loistavissa puitteissa, kiiltävien palkintojen ja maukkauden kahvitarjoilujen kera.

Tilaisuuden avasi ensimmäistä vuottaan yleisurheilujaoston puheenjohtajana toimiva, yleisurheilupiireissä varsinkin vankan seiväshyppyuran ensin urheilija ja sittemmin valmentaja tehnyt Olli-Pekka Hakala. Hakala summasi mainiosti menneen yleisurheilukauden napakasti nippuun kauden huippuhetkillä sekä saavutukset, joihin Forssan Salama pääsi seurana. Mainittakoon esimerkiksi lasten ja nuorten sisulisäpisteissä komean kahden sijan nousun 4. paikalla HämSY:n sisulisäpistetaulukossa.

Tunnelma nousi entisestään, kun Forssan Salaman kirkkain juoksijatähti Janica Rauma saatiin myös tilaisuuteen paikalle ja kertomaan kuluneen kauden ala- ja ylämäet. Tässä vaiheessa taisivat myös perheen pienimmät olla liikkumatta, kun kokenut kestävyysjuoksija lausui viisaita sanoja.

Jännittävimmät hetket koettiin kuitenkin vasta palkintojenjaossa, kun ensimmäisenä kesän yleisurheilukoululaiset palkittiin pokaalilla ja diplomilla osoituksena urheilullisesta innokkuudesta kesän yleisurheilukoulussa.

Tänä vuonna otettiin myös ripaus uutta, kun seuran johto päätti jaa myös harrasteryhmän sekä nuoremman ja vanhemman kilparyhmien zemppari- ja kehittyjäpalkinnot.

Tilaisuus päätettiin maukkaisiin kahvi- ja makeistarjoiluihin, minkä aikana Janica Rauma jakoi innokkaille nimikirjoiutksiaan ja yhteiskuviakin oli mahdollisuus napata!

Kauden 2019 palkitut näet alta:

Huom! Mikäli et päässyt päätöstilaisuuteen paikalle ja palkintosi on noutamatta, niin sen voit noutaa Forssan Salaman toimistolta ma-pe klo 9.00-14.00 välisenä aikana.

Tunnelmia tilaisuudesta näet Salaman facebook-sivulta!

 

YHTEISTYÖSSÄ