Pages Navigation Menu

SM-kisasatoa

Viikonlopun aikana kisattiin monissa lajeissa SM -tasolla.

 

SM-triathlon

Perjantaina 7.7.  Tamereella kisattiin ensimmäinen Triathlonin supersprintin SM -viestikisa. Forssan Salaman kovat juoksijat Astrid Snäll ja Janica Mäkelä olivat mukana edustaen Turun Urheiluliittoa tässä viestitapahtumassa. Helsinki Triathlon oli etukäteisveikkauksissa pistetty enakkosuosikiksi, mutta niin vaan kävi, että Turku tuli ja otti kisan voiton. Voiton takuumiehinä olivat Salaman kovat juoksijat. Turun ensimmäisen osuuden aloittaja Janina Saarnio avasi kisan hienosti ja vaihtoon tullessa hän oli toisena aivan ennakkosuosikki Helsingin kannoilla. Astrid Snäll oli kakkososuudella ja tulivat samaan aikaan pyöräilystä vaihtoon. Astrid siirsi Turun joukkueen juoksuosuudella jatkoon ja lähetti Janica Mäkelän kärjessä ankkuriosuudelle. Janicalle sattui uinnissa pikku haaveri kun uimalasit putosivat pois. Janica joutui antamaan uintiosuudelka hivenen periksi mutta kun päästiin pyöräilyyn ja siitä sitten juoksuun niin Janica siirsi Turun joukkueen jälleen kärkeen ja kasvatti eron muihin joukkueisiin selväksi. Turku voitti kisan ylivoimaisesti.

Forssan Salamalla oli myös oma naisten joukkue kun enemmäkin pitkän matkan juoksijoina tunnetut Tuula Nieminen, Elina Laaksonen sekä Piia Sulonen olivat mukana. Naiset selviytyivät urakastaan hienosti ollen kisassa sijalla seitsemän.

SM-viestien satoa.

Lauantaina 8.7. Tampereen Ratinassa kisattiin SM -viestien ensimmäinen kilpailupäivä. Forssan Salama sai tällä kertaa ainostaan yhden joukkueen viestinjuoksun SM- kisoihin. N19 -sarjan 3x800m Salaman joukkueessa juoksivat Saara Sillanpää, Alisa Pennanen ja Astrid Snäll. Tytöt juoksivat tasaisesti mutta eivät kisassa aivan yltäneet omalle normaalitasolleen, jolla olisi kamppailtu sijoista 4-7  Sijoitus tällä kertaa kahdestoista. Saaran yksilöaika oli noin 2.33 Alisan vastaava 2.41 ja Astridin 2.23.

– Ari Ketola –

YHTEISTYÖSSÄ