Pages Navigation Menu

Salaman Soutajien historian ensimmäinen toimintakausi päätökseen uuden SE:n turvin!

Forssan Salaman soutajien ensimmäinen toimintavuosi lähestyy loppuaan. Syksyn mittaan toiminta ei suinkaan ole ollut jäissä, vaan tahtia on nostettu ja potkua terävöitetty entisestään viikottaisilla lajiharjoituksilla. Jo alkumetreistä lähtien Salmanan Soutajat todistivat, että nyt ollaan tosissaan ja sen ovat saaneet huomata myös kilpailevien seurojen soutajat ja sitä kautta uusia soutajia on tulossa seuraavalle kaudelle edustamaan seuraamme.

Lisäksi heti sisäsoutukauden alussa soutajat ovat kyenneet nostamaan tulostasoa edelliskaudesta. Tuloksista nostettakoon päällimmäisenä esille Henry Viholaisen soutama puolimaratonin avoimen luokan Suomen ennätys joulukuun alusta. Aika 1:14:19,5 alitti Suomen olympiasoutuvalmennettavan Nesteen Soutajien Joel Naukkarisen SE:n reilulla puolella minuutilla.

Seuran ultrajuoksijoita, hiihtäjiä ja puuvenesoutajia on joulukuun aikana kutsuttu mukaan sisäsoutucuppiin Salaman joukkueeseen, johon Keravan urheilijat haastoi ennen joulua suomalaiset soutuseurat. Ensimmäisenä haastematkana on 5000 m ja lajitaustasta riippumatta Salaman urheilijat ovat soutaneet matkan hyvää vauhtia. Tällaista lajien välistä yhteistyötä pitää jatkossa kehittää entistä enemmän. Soutu on äärimmäisen hyvä ja monipuolinen kestävyyskunnon nostaja. Rasitus jakautuu tasaisesti koko lihaksistolle ja tästä johtuen mikään yksittäinen lihasryhmä ei rasitu liikaa. Mikäli haluat osallistua sisäsoutucuppiin tai kevään SM-kisoihin Salaman tiimissä, ota yhteyttä sähköpostitse henry.viholainen@gmail.com.

YHTEISTYÖSSÄ