Pages Navigation Menu

Salama ja Intersport Forssa win-win-win-sopimukseen

Forssan Salama Ry ja Intersport Forssa solmivat menneellä viikolla monivuotisen yhteistyösopimuksen.

”Valoa pimeyteen harmaana marraskuuna”-kuvailee Intersport Forssan kauppias Aki Siika-Aho.

Forssan Salaman ja Intersport Forssan yhteistyösopimus on mallia win-win-win, mikä tarkoittaa, että siitä hyötyvät seuran jäsenet, seura ja Intersport. Sopimuksen kolmantena osapuolena on Oy Trexet Finland Ab, joka toimii mm. urheiluvaatemerkki Craftin maahantuojana. Tämä tarkoittaa sitä, että Forssan Salaman urheilijat edustavat tulevat vuodet Craftin edustusasuissa. Intersportin ansiosta mm. seura-asujen tilaaminen käy kätevästi ja hankintaprosessi on tehokas.

Intersport on ollut pitkäaikainen ja luotettava yhteistyötaho Forssan Salaman järjestämässä Suomen suurimmassa juoksu- ja pyöräilytapahtumassa Forssan Suvi-illassa ja nyt luonnollisesti yhteistyö laajenee seuran jokapäiväseen arkeen mukaan.

Forssan Salama haluaa kasvaa ja kehittyä seurana. Silloin tarvitaan entistä enemmän Intersportin kaltaisia yhteistyötahoja, joilla on samoja ajatuksia. Näin voimme tarjota jäsenillemme entistä parempia mahdollisuuksia myös tulevaisuudessa, iloitsee Salaman Atte Lahti.

Forssan Salaman jäsenet saavat tästä lähdin jäsenkorttia näyttämällä ostoksensa loppusummasta AINA -5% alennusta, myös jo alennetuista tuotteista. Jäsenkortin näyttämisellä varmistat oman alennuksesi lisäksi myös seuran edun.

Jäseneduista tiedotamme jäsenistöämme vielä tarkemmin henkilökohtaisesti.

 

YHTEISTYÖSSÄ