Pages Navigation Menu

Sähköinen jäsenkortti käyttöön!

Forssan Salama on ottanut sähköisen jäsenkortin käyttöön.

Kortin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa!

 

Kaikilla jäsenillä, jotka ovat maksaneet 2019 vuoden jäsenmaksun on käyttöoikeus ja mahdollisuus ottaa mobiilissa toimiva jäsenkortti käyttöönsä kätevästi ilmaisen Aibonus-sovelluksen kautta. Löydät oman korttisi aibonus-sovelluksesta. Tarkemmat ohjeet löytyvät tämän jutun lopusta.

Kaikille jäsenmaksun maksaneille on lähetetty sähköpostilla tiedote ja myös yksityiskohtaiset ohjeet kortin käyttöönottamisesta.

Huom! Sähköisen jäsenkortin tilalle on saatavilla myös paperillinen kortti, jos ei esimerkiksi löydy älypuhelinta, johon sovelluksen lataaminen olisi mahdollista. Näissä tapauksissa paperikortin pystyt noutamaan seuran toimistolta Vilppaankatu 1:stä.

 

Jos olet maksanut jäsenmaksun, mutta et ole jostain syystä kuitenkaan saanut sähköpostia aiheesta, niin ole mahdollisimman nopeasti yhteydessä seuran toimistoon, niin asia pystytään korjaamaan!

 

Otathan myös huomioon, että aikaisempina vuosina yhteistyökumppaneiden kassalla olleet nimilistat ovat poistuneet käytöstä eli jäsenedun pystyt jatkossa lunastamaan ainoastaan sähköisellä tai paperillisella jäsenkortilla.

Tilanteessa, että et ole vielä maksanut tämän vuoden jäsenmaksua, mutta olet aikaisempina vuosina ollut jäsen, niin laita meille sähköpostia osoitteeseen forssansalama@surffi.net, niin hoidamme asian kuntoon.

Tilanteessa, jossa haluaisit ehdottomasti liittyä meidän jäseneksemme, niin tätä linkkiä painamalla sinulle aukeaa ilmoittautumislomake, jonka täyttämällä pääset Forssan Salaman uudeksi jäseneksi.


Olemme myöskin päivittäneet tämän vuoden jäsenedut ja pyrkinyt monipuolistamaan tarjontaa. Käy tutustumassa uusiin vuoden 2019 jäsenetuihin tästä.

 


Näin lunastat mobiilijäsenkortin:

 

 

1. Lataa kännykän mobiilikaupasta ilmainen ”aibonus” -sovellus omaan kännykkääsi.

2. Avaa sovellus ja kirjoita käyttäjätunnus kohtaan oma sähköpostiosoitteesi. Huom! Sovellus tunnistaa ainoastaan sen sähköpostiosoitteen, johon tämä viesti on lähetetty.

3. Seuraavaksi paina näytön alareunasta löytyvää ”Lähetä kirjautumiskoodi” -kohtaa.

4. Aktivointi-koodi on juuri lähetetty omaan sähköpostiisi. Löydät sen sieltä.

5. Katso aktivointi-koodi ja kirjoita nelinumeroinen koodi aibonus-sovelluksessa kirjautumiskoodi-kohtaan.

6. Kirjaudu sisään. Huom! Kun olet päässyt kirjautumaan sovellukseen, suosittelemme välittömästi vaihtamaan oman kirjautumiskoodin tilillenne tietoturvasyistä.

7. Nyt näet ”Minun korttini”-sivulla henkilökohtaisen jäsenkorttisi, jota näyttämällä voit lunastaa etuja.

Ongelmatilanteissa ota yhteys Atte Lahteen sähköpostilla forssansalama@surffi.net

 

 

 

 

YHTEISTYÖSSÄ