Pages Navigation Menu

Nuorten kesätyöhaku auki!

Forssan Salama hakee kesän 2019 yleisurheilukouluun uusia ohjaajia.

Forssan Salama on Forssan seudun perinteikäs urheiluseura, josta löytyy yleisurheilu-, hiihto- ja kuntojaosto. Kesällä panostamme valtavasti yleisurheiluun ja lasten ja nuorten yleisurheilukouluun, johon haemme nyt sinua, ahkeraa ja positiivista, jolla on palava halu kehittyä lasten ja nuorten ohjaajana.

Nyt on mahdollista päästä unelma kesäduuniin ja loistavaan sekä energiseen ohjaajaporukkaan mukaan. Forssan Salamassa tarjoamme nuorille mielekkään ja samalla vastuullisen kesäduunin, jossa nuorille annetaan tilaa vaikuttaa ja kehittyä. Ei haittaa vaikka aikaisempaa kokemusta ei löytyisi ollenkaan, nimittäin ahkeruudella ja halulla oppia uusia asioita pääset jo todella pitkälle. Täällä pääset oppimaan uusia asioita ohjaamisesta ja yleisurheilusta sekä entuudestaan ohjaajakokemusta jo löytyville tämä on loistava ponnahduslauta ohjaaja- ja valmentajaurallasi, siitä pitää huolen mahdollisuudet kasvattaa omaa vastuualuetta.

Olemme mukana OP Lounaismaan järjestämässä Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa. Kampanjan kautta palkkaamme kaksi 15-17-vuotiasta nuorta kesän 2019 yleisurheilukouluun ohjaajiksi. Huom! Etsimme ja palkkaamme myös kampanjan ulkopuolelta innokkaita ohjaajia, joten lähetä rohkeasti hakemuksesi meille, niin olemme sinuun yhteydessä. Lisätietoja kampanjasta löydät OP:n sivuilta.

Ohjaajaksi kesän 2019 yleisurheilukouluun

Yleisurheilukoulu toimii kesä-, heinä- ja elokuussa ilta-aikaan Forssan Urheilukentällä 2-3 kertaa viikossa. Lisäksi järjestämme yleisurheilukoulun myös Jokioisten Urheilukentällä eli myös sinne on mahdollista päästä ohjaamaan 2 kertaa viikossa.

Yleisurheilukoulun ohjaajana pääset hyödyntämään aikaisemmin omaksuttuja taitoja sekä oppimaan lisää sosiaalisia vuorovaikutustaitoja ja ryhmän hallinnassa ja ohjauksessa vaadittavia asioita. Meiltä saat tottakai myös työtodistuksen mukaan. Koulutamme kaikki meidän ohjaajat ennen urheilukoulun alkua, joten ei tarvitse pelätä tai murehtia asioista, joita tällä hetkellä ei vielä tiedä yleisurheilusta tai ohjaamisesta.

Työnkuvaus:

 • Kesän urheilukouluryhmien ohjausta omien taitojen mukaan sopivalle ikäryhmälle (5-13-vuotiaita). Tehtäviä ovat mm. ryhmän ohjaaminen ja harjoitusten suunnittelu.
 • Yleisurheilukilpailuissa toimitsijana toimiminen
 • Kesän juoksutapahtumassa Suvi-illassa talkoolaisena toimiminen

Eduksi katsotaan – mitä erityistaitoja tehtävä vaatii:

 • harrastuneisuus
 • urheilullisuus
 • hyvät sosiaaliset taidot
 • Lisäksi rohkeus, rehellisyys ja oma-aloitteisuus ovat arvostettavia asioita aikaisempien rinnalla.

Palkkaus:

 • Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kautta palkka on 400€.
 • Kampanjan ulkopuolelta palkkaus menee ohjaajakoulutuksen mukaan tuntipalkkauksena. Lisätietoja antaa nuorisovalmennuspäällikkö Atte Lahti, forssansalama@surffi.net tai p. 044 2808874.

Hakuaika:

 • 18.3-18.4.2019 välisen ajan hakemuksia voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen forssansalama@surffi.net

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille sähköpostilla osoitteeseen forssansalama@surffi.net, jossa kerrot itsestäsi mm. perustiedot, omat vahvuudet ja heikkoudet, opiskelupaikan ja alan (jos ammatillinen), mahdollisen aiemman työkokemuksen sekä aiemmat työnantajat, kielitaidon sekä lyhyen kertomuksen itsestäsi.

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä 19.4-1.5 välisenä aikana.

Huom! Pyrimme haastattelemaan hakijoita jo hakuajalla.

Lisätietoja:

 • Lisätietoja antaa seuran nuorisovalmennuspäällikkö Atte Lahti. Olkaa rohkeasti yhteydessä sähköpostilla forssansalama@surffi.net tai soittamalla p. 044 2808874.
 • Käy tutustumassa myös meidän Facebook-sivuihin.

Tsemppiä hakuun!

 

YHTEISTYÖSSÄ