Pages Navigation Menu

Janica Raumalle SM-pronssia hienolla juoksulla

Tänään sunnuntaina 5.5. juostiin sm-maastot Kiipulan maastoissa Janakkalassa. Salamasta parhaimpaan suoritukseen ylsi tuttuun tapaan Janica Rauma, tuoden Salamalle sm-pronssia naisten 6 kilometrin matkalta.

Rauman aika oli 00:21:02 jääden ykköseksi tulleesta Lahden Ahkeran Kristiina Mäestä 40 sekuntia. Kilpailun toisen sijan otti Vasa IS:n Camilla Richardsson.

Janica juoksi todella hyvän ja järkevän juoksun ottaen huomioon, että hän ei ollut 3 viikkoon kilpaillut sairastelujen takia.  Kilpailun alussa Camilla Richardsson ja aiemmin mainittu Mäki lähtivät pitämään vauhtia, jossa kohtaa Rauma katsoi järkeväksi tehdä oman hyvän juoksun. Rauma juoksi lähes koko kilpailun ajan Johanna Peiposen ja Katarina Skräddarin kanssa ja ratkaisi mitalin viimeisessä isommassa ylämäessä, jossa hän sai pudotettua Skräddarin kelkasta ja viimeisellä kumpareella vielä Peiposenkin, jolloin kunnon loppukiriinkään ei ollut tarvetta.

Näin Janica Rauma toi jälleen Forssan Salamalle yhden sm-mitalin lisää!

Forssan Salama onnittelee Janica Raumaa hienosta saavutuksesta!

Muita Salaman edustajia nähtiin myöskin tänään maastossa, kun naisten sarjassa Annemari Kiekara juoksi ajan 00:22:27, mikä oikeutti 13. sijaan. Kiekara oli vielä viimeiselle kierrokselle lähdettäessä kymmenen juoksijan joukossa, mutta viimeisellä kierroksella joutui antamaan peräksi muutamalle kilpailijalla hyvästä taistelusta huolimatta. M22 sarjassa Salamaa edustanut Aaro Julkunen juoksi sijalle 14. ajalla 00:21:05 6 km. 18-vuotias Saara Sillanpää juoksi N19 sarjassa 17:a ajalla 00:16:06 4 km matkalla.

Salaman kilpailijoista Astrid Snäll ei tänään kilpaillut ollenkaa päällekkäin tulleiden pääsykokeiden takia ja Alisa Pennanen sairastui juuri ennen kilpailua.

YHTEISTYÖSSÄ