Pages Navigation Menu

Forssan Salaman lasten Lamminympärijuoksut saatiin käyntiin loistavassa säässä!

Torstaina 25.4. juostiin Lamminympärijuoksujen ensimmäinen osakilpailu. Suomen kevät tarjosi poikkeuksellisen lämpimän illan, mikä sopi nuorille juoksijoille vallan mainiosti, edes tuuli ei häirinnyt kilpailuun osallistuneita. Katsomossakaan ei tarvinnut palella.

Kilpailussa oli mukana 21 juoksijaa. Nuorin kilpailija oli tänä vuonna 5 täyttävä ja vanhimmat kilpailijat 15-vuotiaita piirin kärkijuoksijoita, jotka pitivät hyvää vauhtia. Maastossa nähtiin niin sisukkuutta kuin voiton riemuakin, eli tunnelma on varsin positiivinen, mikä sai yleisössäkin hymyn huulille.

Seuraavaan osakilpailuun odotetaan myös muiden lajien harrastajia juoksemaan sekä haastamaan muiden lajien harrastajia maastojuoksun parissa. Juoksureittihän on varsin lyhyt, 11-vuotiailla ja nuoremmilla n. 1,1 km ja vanhemmilla 2,2 km.

Toinen osakilpailu juostaan ensi viikon torstaina 2.5. klo 18 alkaen. Muistutuksena vielä, että juoksut ovat kaikille osallistujille ilmaisia eikä osallistuminen vaadi mitään lisenssiä. Sarjat löytyvät 7-15-vuotiaille. Huomioikaa, että 5-vuotiaat saavat osallistua 7-vuotiaiden sarjaan.

Lamminympärijuoksut koostuvat neljästä osakilpailusta eli kolme kilpailua on vielä jäljellä. Palkinnot jaetaan neljännen juoksukerran jälkeen kolmen parhaan juoksuajan yhteistulosten perusteella eli vaikka ei ensimmäiseen kilpailuun osallistunutkaan, niin on vielä mahdollisuus hakea pokaali kotiin.

YHTEISTYÖSSÄ