Pages Navigation Menu

Forssan Salamalle opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää seuratukea 12 500€

Salaman toimistolle kaikkosi todella positiivisia uutisia tänään aamulla, kun saimme tiedon, että opetus- ja kulttuurimisteriö on myöntänyt Forssan Salamalle seuratukea yhteensä 12 500€:n summalla.

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi liikunta- ja urheiluseuroille yhteensä 3,7 miljoonaa euroa seuratoiminnan kehittämistukea. Seuratuen avulla lisätään lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia sekä tuetaan paikallista seuratoimintaa ja liikunnallisen elämäntavan edistämistä. Avustuksella kehitetään myös vapaaehtoistyötä seuroissa.

Seuratukea myönnettiin yhteensä 395 hankkeelle. Niistä uusia hankkeita on 258 ja jatkoa aiemmalle hankkeelle 137. Avustukset kohdistuvat 114 eri kuntaan. Seurojen yhteishankkeita on 50 ja niiden kautta tuella on vaikutusta hakijaseuran lisäksi 143 muun seuran toimintaan. Ensimmäistä kertaa seuratukea saavia seuroja on 107.

Forssasta tukea saivat Forssan naisvoimistelijat ry ja Forssan Salama ry. Naisvoimistelijat sai 13 000 euroa Vireyttä voimistelulla -hankkeeseen. Forssan Salamalle myönnettiin 12 500 euroa Nuorten seura -hankkeeseen.

 

YHTEISTYÖSSÄ