Pages Navigation Menu

Forssa on soudettu soutukartalle!

Kun sisäsoudun kilpailukausi 18-19 talven osalta on nyt saatu päätökseen ja Forssan Salaman soutuhistorian ensimmäinen kilpailukausi on takana, niin on hyvä aika tehdä ns. tilinpäätös. Ja mikä parasta, viivan alla komeilee todella positiivinen tulos.

On hyvä lähteä liikkeelle siitä, kuinka korkealle Salama on seurana kivunnut sisäsoutuliigassa ensimmäisen kauden aikana.

 

Soutuseuran talvikauden paras tason mittari eli lopullinen sijoitus sisäsoutuliigassa oli 9. Kirimme loppumetreillä esimerkiksi Hämeenlinnan Soutajien edelle! Soutuliigassa seuroja on kaiken kaikkiaan 29. Forssan Salama julistettiin seuraliigan topiksi yhdessä Ikaalisten kanssa.
Salama iski tehokkaasti pienellä ryhmällä alkumetreistä lähtien!
Noinkin korkean sijoituksen takana on loistavasti kulkeneet SM-kilpailut. Niistä Salamalle tuotiin yhteensä 6 SM-mitalia, mikä kertoo, että nyt ollaan tosissaan tekemässä Forssan Salamaa tunnetuksi myös soudun puolella.
Ensi kaudelle Salaman on tarkoitus kerätä entistäkin vahvempi edustus jo talvikauden kisoihin.

Nyt kesäkauden alkajaisiksi olemme aikaisemmin kertoneetkin jo, että soutajat ovat hankkineet seuralle harjoitteluun soveltuvan kilpaveneen, joka kertoo siitä, että toimintaa halutaan lähteä kehittämään ja suunta on koilliseen.

Tämän tyyppisillä olosuhteilla Forssan Salama toivottaa kaikki halukkaat soutajat sekä soudun aloittajat tutustumaan toimintaamme.

 

YHTEISTYÖSSÄ