Pages Navigation Menu

Aikuisurheilijoiden SM-hallit

Salaman miehet jatkoivat hyviä otteitaan aikuisurheiluliiton SM-kisoissa. Jyväskylässä käydyistä hallikisoista tuotiin Forssaan yhteensä viisi Suomen mestaruutta ja yksi hopea.

Joni Salminen ylsi tuplamestariksi sarjassa M35. Hän voitti kolmiloikan ylivoimaisesti tuloksella 12,33. Kuulassa mestaruus ratkesi vasta viimeisellä kierroksella, kun Salminen pukkasi kuulan lukemiin 12,19, jolla irtosi voitto.

Timo Malinen voitti sarjan M40 pituuden hyvällä tuloksella 608. Malisen oli tarkoitus hypätä myös korkeutta ja juosta aidat, mutta pienet polvivaivat pakottivat jättämään ne väliin. Hän lähtee maaliskuussa Puolaan MM-halleihin urakoimaan 5-ottelun.

Marko Vaittinen juoksi ensimmäistä kertaa hallissa 1500m. Juoksu kulki hyvin ja Vaittinen voitti M45-sarjan mestaruuden hienolla ajalla 4.41,44.

Atte Lähdekorpi hyppäsi jälleen pituuden mestariksi. Tällä kertaa M60-sarjan Suomen mestaruus irtosi tuloksella 487. Toisen mitalin Lähdekorpi otti 60m:n aitajuoksussa sijoittuen hopealle ajalla 10,46. Kolmiloikka meni alakanttiin. Tulos 953 riitti neljänteen sijaan ja korkeudessa hän sijoittui viidenneksi tuloksella 139.

Heikki Lähdekorpi osallistui vain 60m:lle. Sarjan M55 kisassa oma ennätys 8,76 toi kuudennen sijan. Muut matkat hän joutui jättämään väliin pienen takareisivamman vuoksi.

Salaman miehet ovat keränneet hyvin pisteitä alkuvuoden SM-kisoista. Olemme suurten seurojen vanavedessä taistelemassa paikasta kymmenen Suomen parhaan seuran joukossa. Aikuisurheilijat kilpailevat SAUL-maljasta. Viime vuonna maljan voitti Jyväskylän Kenttäurheilijat. Salama oli sijalle 32. Nyt on jo pisteitä kerätty enemmän kuin viime vuonna yhteensä.

YHTEISTYÖSSÄ