Pages Navigation Menu

Aikuisten yleisurheilukoulu alkaa!

Forssan Salama järjestää neljän kerran yleisurheilukoulun kaikille yleisurheilusta kiinnostuneille 22.7. alkaen Forssan Urheilukentällä. Harjoituskertojen aikana perehdytään kaikkiin lajeihin ammattitaitoisten valmentajien opastuksella. Osallistumiseen ei vaadita aikaisempaa kokemusta yleisurheilusta, vaan ainoastaan innostuneita aikuisia.

Ennenkaikkea haluamme tarjota Salaman lasten yleisurheilukoulussa olevien junioreiden vanhemmille tietoa ja kokemuksia yleisurheilun parista, mitkä innostaisivat koko perhettä entistä enemmän lajin pariin. Lisäksi tämä toimii hyvänä hyötyliikuntana vanhemmille siksi aikaa, kun oma lapsi liikkuu meidän urheilukoulussa. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Tämän takia yleisurheilukoulu järjestetään tarkoituksella samaan kellonaikaan kuin Salaman lasten yleisurheilukoulu pyörii.

Salamalla on iso määrä junioreita lasten urheilukoulussa ja lähes yhtä paljon vanhempia seuraamassa kentän laidalla harjoituksia. Miksi emme tarjoaisi vanhemmille helppoa tapaa liikkua lastensa kanssa samaan aikaan ja mahdollisuutta tutustua lajiin, josta omat lapsetkin ovat innostuneita. Harvoin aikuisilla on mahdollisuutta osallistua ryhmäliikuntatunnille samassa paikassa, johon hän vie lapsensa harrastamaan.

Kesän alussa jo kyseltiin vanhemmilta, että olisiko tälläiselle aikuisille suunnatulle yleisurheilukoululle halukkaita ja yllättävän paljon sitä innokkuutta näytti silloin löytyvän, niin kyllähän tälläinen pitää testata. Toivotaan, että innokkuus ei ole hiipunut ja aikuiset saavat oman harjoitteluvuoron samaan aikaan kuin niiden omat lapset harjoittelevat samoja asioita.

Hienoa olisi myös, että tämän seurauksena saataisiin vanhempia, jotka pystyisivät entistä paremmin vastailemaan lastensa kysymyksiin yleisurheilusta ja keskustelemaan yleisurheiluun liityvistä asioista harjoitusten jälkeen. Sellaisista jutuista usein syntyy suurempia kipinöitä ja tarinoita, jotka jatkuvat läpi juniorivuosien.

Tästä pääset aikuisten yleisurheilukoulun tarkempiin tietoihin. (klikkaa tästä)

Oppimalla uusia asioita maailma suurenee ja elämä rikastuu!

Ilmoittaudu suoraan mukaan.  (klikkaa tästä)

 

Nähdään kentällä, tervetuloa!

Atte Lahti

#SALAMAISKEE

 

YHTEISTYÖSSÄ