Pages Navigation Menu

9-15 –vuotiaiden PM-maastot

Hämeen piirin 9-15 -vuotiaiden maastojuoksumestaruudet ratkottiin lauantaina 11.5.2019 Lempäälässä, Hakkarin kentällä. Kisat pidettiin hyvissä olosuhteissa, happirikkaassa kelissä. Kisoissa oli mukana kaikkiaan 264 urheilijaa.

Kuvassa T10 sarjan juokkuekilpailun palkintojenjako. Forssan Salamasta joukkueessa Nia Kytäjä (vas.), Vanessa Vesala, Mandi Lehtimäki. Kuva: Sirke Vesala

Meidänkin seuramme oli näissä kisoissa upeasti edustettuna. Pieni, mutta innokkaan energinen urheilijajoukkomme ylsi hienoihin suorituksiin. Ennen kaikkea oli ilo nähdä iloisia urheilijoitamme kannustamassa ja tsemppaamassa toisiaan. Mukana oli myös muutama ensikertalainen, jotka saivat heti kosketuksen kovatasoiseen kisaamiseen.

Salamalaiset saavuttivat maastojuoksukisoissa useita kymmenen parhaimman joukkoon yltäviä sijoituksia. Se on upea saavutus se! Palkintopallillakin nähtiin seuramme värejä, kun Maisa-Kaisla Tuomola voitti T14-sarjan kahden kilometrin juoksun selvällä erolla toiseksi tulleeseen. Miranda Lehtimäki oli kolmas T12-sarjan kahden kilometrin matkalla. Puolet lyhyemmilläkin matkoilla saatiin mitaleita, kun Vanessa Vesala sijoittui kolmanneksi T10-sarjan kisassa. Lehtimäen perheen tytöistä Vendi sijoittui hienosti hopealle T9-sarjan matkalla.

Muut kisoissa onnistuneet urheilijamme olivat T13-sarjassa kisailleet Erika Pyykkö 4., Malla Tuomola 5. ja Miisa Tuomola 9. Nia Kytäjä oli T10-sarjassa 5. ja Mandi Lehtimäki samassa sarjassa 16. Rasmus Salminen oli puolestaan P11-sarjassa 17. Sohvi Mero oli T9-sarjassa 19. ja Alissa Hirvonen samassa sarjassa 23.

Erityisen hienoa oli, että seuramme sai näihin kisoihin kolmeen sarjaan mukaan myös joukkueet. Ja menestys oli huikeaa! Yhdeksänvuotiaiden tyttöjen joukkueessa juoksivat Vendi, Sohvi ja Alissa. He sijoittuivat hienosti neljänsiksi. Kymppivuotiaiden joukkueessa kisasivat Vanessa, Nia ja Mandi. Tytöt nappasivat loistojuoksuilla hopeaa. Kolmetoistavuotiaat tytöt, joukkueella Erika, Malla ja Miisa eivät antaneet toisille mitään mahdollisuutta. Tytöt voittivat ylivoimaisesti piirinmestaruuden.

Treenit jatkuvat, taidot kehittyvät ja suoritukset paranevat. Tästä on hyvä jatkaa kesää kohti!

Forssan Salama kiittää kaikkia mukana olleita juoksijoita ja matkassa mukana jännittäneitä vanhempia!

Sirke Vesala

Lisää kuvia Pm-maastoista täällä.

YHTEISTYÖSSÄ