Pages Navigation Menu

Nuorisovalmennusryhmät

 

NVR-iso

 

NVR on nuorten 15-22 v. yleisurheilijoiden alueellinen valmennusryhmä. Jokainen alueen 15- vuotta täyttänyt yleisurheilija jolla on harjoittelumotivaatio kohdallaan, sekä tavoite mahdollisimman korkeaan menestykseen voi hakeutua lajikohtaisiin valmennusryhmiin. Myös alle 15 vuotta täyttäneillä on mahdollisuus päästä ryhmään jos hänen tulostasonsa ja perustaitonsa ovat riittävän korkealla jotta hän voi turvallisesti harjoitella ryhmässä.

 

Ryhmät toimivat läpi vuoden mutta niihin voi hakeutua mihin vuodenaikaan tahansa. Jos olet kiinnostunut pyrkiä ryhmään, ota yhteys valmennuksen koordinaattoriin Ari Ketolaan tai oman lajisi lajivalmentajaan. Lajivalmentaja kartoittaa taitotasosi sekä ennen kaikkea harjoittelumotivaatiosi ja hyväksyy sinut ryhmän toimintaan mukaan. Näihin ryhmiin siis päästään mukaan ei vaan tulla mukaan.

 

Jos sinulla on useampi laji jota haluat harjoitella eli olet ns. ottelija tai haluat harjoitella täyspainoisesti useampaa lajia. ”Ottelijat” ottavat yhteyttä otteluvalmentaja Joni Salmiseen. Joni katsoo ja kartoittaa mahdollisuudet harjoitellulle. Myös satunnaisesti eri valmennusryhmissä on mahdollista käydä harjoittelemassa jos kyseisen lajin valmentaja katsoo sen oman ryhmänsä toiminnan kannalta mahdolliseksi.

 

Valmennusmaksut riippuvat valmentajan työmäärästä / mahdollisista harjoitusohjelmista ym. ja ne sovitaan jokaisen lajivalmentajan kanssa erikseen haastattelujen perusteella. Valmennusmaksut alkavat 40 euroa/kk

Jos olet saanut luvan käydä eri ryhmissä harjoittelemassa niin valmennusmaksu on 5 euroa/ harjoitus.

 

Valmennusryhmät ja niiden vastuuvalmentajat:

 

  • Kestävyysjuoksut sekä valmennuksen koordinaattori : Ari Ketola > 045-1138471
  • Moukari: Kari Pihkanen > 040-3130072
  • Pituus/ 3-loikka: Paula Laakso > 040-5892594
  • Korkeus: Marianne Saha > 050-3740581
  • Keihäs: Mika Kauranen > 041-7537176 kauranen@luukku.com
  • Ottelut: Joni Salminen > 040-4102352
  • Seiväs: Olli- Pekka Hakala > 0400-725213
  • Pikajuoksu: Marko Petäjä > 050-3534466

 

Lisäksi: Somerolla on nuorten noin 9-13 v. seiväsryhmä. Muutama kiinnostunut voi mahtua vielä ryhmään mukaan. Ryhmän valmentaja: Niko Jalava > 050-5714431

Aitajuoksusta kiinnostuneet voivat ottaa väliaikaisesti yhteyttä Paula Laaksoon. Tämä sen aikaa kunnes löydämme aitajuoksuihin oman valmentajan

 

Jokaisen valmentajan nimen kohdalle tulee linkki josta pääsee katsomaan ja tutustumaan valmentajaan paremmin. Tarkemmat yhteystiedot löytyvät myös linkin takaa.

 

 

Tämän hetkiset NVR yhteistyöseurat:

Forssan Salama, Tammelan Ryske, Humppilan Yri, Jokioisten Jänne, Someron Esa,

 

Huom! Vaikka oma seurasi ei ole ilmoittautunut yhteistyöseuraksi on sinulla silti mahdollisuus tulla mukaan ryhmään ja sen harjoitteluun. Oman seurasi edustusta sinulla ei tarvitse vaihtaa mihinkään. Sinulla on siis mahdollisuus saada alueen parhailta valmentajilta valmennusta ja kilpailla.

YHTEISTYÖSSÄ