Pages Navigation Menu

Vanhempi kilparyhmä 13-16v.

Tervetuloa vanhemman kilparyhmän sivuille!

Vanhemmassa kilparyhmässä harjoitellaan pääsääntöisesti pienemmissä ryhmissä. Tavoitteena on kasvattaa nuorista urheilijoita, joilla on tulevaisuudessa mahdollisuuksia kehittyä jopa huippu-urheilijoiksi.

 

Kilparyhmässä urheilevat sitoutuvat osallistumaan kauden aikana seuran osoittamiin kilpailuihin sekä tarvittaessa edustamaan seuraa erinäisissä tapahtumissa

Kilparyhmien yleisurheilukausi 2020 alkaa 22.10.19 ja loppuu 31.8.20. Olemme yhdistäneet talvi- ja kesäkauden harjoitusten osalta, mutta kausimaksut jakautuvat edelleen kahteen osaan: talvi- ja kesämaksuun, jolloin pelkästä kesästä ei tarvitse koko kauden hintaa maksaa. Kausimaksun suuruuteen vaikuttaa myös, maksaako urheilija valmennusmaksua valmentajalle suoraan vai ei.

Ilmoittaudu ryhmään tästä


Harjoitusajat ja -paikat:

Ryhmän harjoituspaikkana pääsääntöisesti talvisin toimii Eerikkilän juoksusuora ja hyppypaikka sekä Forssan salibandyareena+kuntosali. Kesällä harjoitukset keskittyvät Forssan Urheilukentälle ja sen lähiympäristöön.

Tarkat kellonajat ja paikat löytyvät kotisivujen tapahutmakalenterista ja tiedotus tapahtuu kilparyhmän Whatsapp-ryhmässä.

Harjoitusajat 16.4.2020 asti: Ma klo 16.30-18, Salibandyhalli Jokioisten Leipä -areena, ti 19-21 Eerikkilän urheiluopisto, to 19-21 Eerikkilän urheiluopisto


 

Kausimaksut:

 • urheilija, joka maksaa valmennusmaksun suoraan valmentajalle:
  • Talvikausi 22.10.19-12.4.20: 80€
  • Kesäkausi 13.4.20-31.8.20: 100€

Kausimaksut sisältävät: seuran jäsenyys, harjoitusvuorot, pm-, am-, seuracup- ja sm-kilpailujen osallistumismaksut, t-paita, pokaali, max. 2 bussikuljetusta kilpailuihin

Huom! Urheilija sitoutuu itse ostamaan kilpailulisenssin. Mikäli haluaa, että seura ostaa lisenssin, lisätään se hinta talvikauden maksuun. Tästä ilmoitus Atte Lahdelle.

 • urheilija, joka EI maksa valmennusmaksua suoraan valmentajalle:
  • Talvikausi 22.10.19-12.4.20: 150€
  • Kesäkausi 13.4.20-31.8.20: 180€

Kausimaksut sisältävät: seuran jäsenyys, harjoitusvuorot, valmennus, pm-, am-, seuracup- ja sm-kilpailujen osallistumismaksut, t-paita, pokaali, max. 2 bussikuljetusta kilpailuihin

Huom! Urheilija sitoutuu itse ostamaan kilpailulisenssin. Mikäli haluaa, että seura ostaa lisenssin, lisätään se hinta talvikauden maksuun. Tästä ilmoitus Katariina Murtolahdelle.


Ryhmän valmennuksesta vastaa:

 • Ari Ketola
 • Janne Pyykkö
 • Marko Petäjä
 • Harri Tuomola

Hallinnollisista asioista vastaa seuran nuorisopäällikkö Katariina Murtolahti, p. 050 4015203, forssansalama@surffi.net

Ilmoittaudu ryhmään tästä

YHTEISTYÖSSÄ