Pages Navigation Menu

Nuorempi kilparyhmä 9-12v.

Tervetuloa nuoremman kilparyhmän sivuille!

Nuorempi kilparyhmä on tarkoitettu 9-12-vuotiaille yleisurheilusta kiinnostuneille lapsille, jotka haluavat kilpailla ja harjoitella aktiivisesti. Kilparyhmissä harjoitellaan kilpailemisen lisäksi yleisurheilulajeja, niiden tekniikoita sekä kehitetään liikkumisen taitoja monipuolisesti. Huolehdimme yhdessä myös siitä, että kaikilla on varmasti hauskaa harjoituksissa.

Ryhmän tavoitteena on opettaa/kehittää motoristen taitojen ja yleisurheilulajien tekniikoiden sekä peruskestävyyden lisäksi mm. ryhmässä toimimisen periaatteita, kilpatovereiden kunnioittamista ja terveellisia elämäntapoja.

Nuoremman kilparyhmän yleisurheilukausi 2020 alkaa 22.10.19 ja loppuu 31.8.20. Olemme yhdistäneet talvi- ja kesäkauden harjoitusten osalta, mutta kausimaksut jakautuvat edelleen kahteen osaan: talvi- ja kesämaksuun, jolloin pelkästä kesästä ei tarvitse koko kauden hintaa maksaa.

Ilmoittaudu ryhmään tästä


Harjoitusajat ja -paikat:

HARJOITUKSET ALKAVAT ma 25.5.2020 klo 17 Forssan urheilukentällä. Otathan yhteyttä hyvissä ajoin ennen treenejä Susannaan, jotta hän saa jaettua kilparyhmäläiset pienempiin ryhmiin.

Kesällä harjoitukset keskittyvät Forssan Urheilukentälle ja sen lähiympäristöön.

Talvella ryhmän harjoituspaikkana pääsääntöisesti toimii Eerikkilän juoksusuora ja hyppypaikka sekä Forssan salibandyareena ja Talsoilan koulun sali.

Tarkat kellonajat ja paikat löytyvät kotisivujen tapahtumakalenterista ja tiedotus tapahtuu kilparyhmän Whatsapp-ryhmässä.

Harjoitusvuorot talvella: Tiistai klo 19-21 Eerikkilän urheiluopisto, torstai klo 19-21 Talsoilan koulun liikuntasali.


Kausimaksut:

  • Talvikausi 22.10.19-12.4.20: 120€ (sis. lisenssi)
  • Kesäkausi 13.4.20-31.8.20: 180€ (sis. lisenssi)

Kausimaksut sisältävät: kilpailulisenssi, seuran jäsenyys, harjoitusvuorot, valmennus, pm-, am- ja seuracup-osallistumismaksut, t-paita, pokaali, max. 2 bussikuljetusta kilpailuihin


Ota yhteyttä nuorempaan kilparyhmään:

Ryhmän vastuuvalmentajana toimii: Susanna Suolahti, p. 0400 321771

Hallinnollisista asioista vastaa seuran nuorisopäällikkö Katariina Murtolahti, 050 4015203, forssansalama@surffi.net

Ilmoittaudu ryhmään tästä

YHTEISTYÖSSÄ