Pages Navigation Menu

Flying Finns -maastojuoksut

Flying Finns -maastojuoksujen satoa

Nuorten Flying Finns  -maastojuoksut juostiin la 6.5. Vierumäen urheiluopiston maastoissa. Juoksut juostiin 9-13 -ikäluokan sarjoissa. Viralliset SM-maastot juostaan huomenna sunnuntaina, mutta näihin maastoihin periaatteessa kerääntyy Suomen em. ikäluokkien parhaimmisto.

Forssan Salama ei monien viime hetken sairaustapausten vuoksi saanut yhtä suurta joukkuetta kuin viime vuonna,  mutta hyviä suorituksia silti tehtiin niiden toimesta, jotka mukaan terveenä pääsivät. Sijoituksellisesti kovimman tuloksen teki Eerika Pyykkö T11 -sarjassa ollen upeasti neljäs. Eerika jäi voittajalle 13 sekuntia ja mitali jäi ainostaan 2 sek. päähän. Samassa sarjassa Miisa Tuomola oli upeasti kuudes. Miisa jäi voittajasta ainoastaan 17 sekuntia.

P9 sarjassa Mico Hjerp sijoittui ajalla 5.02 sijalle 23
T10 sarjassa Miranda Lehtimäki sijoittui hienosti ajalla 3.49 viidenneksi. Voittajalle Miranda hävisi 20 sek ja mitali jäi 8sek. päähän
T11 sarjassa Eerika Pyykkö oli ajalla 8.19 sijalla 4 ja Malla Tuomola ajalla 8.23 sijalla 6
T13 sarjassa Oona Syyri oli ensimmäisissä isoissa maastokisoissaan ajallaan 9.12 sijalla 43 Samassa sarjassa Siiri Julkunen joutui valitettavasti keskeyttämään polven väännyttyä heinäpaalin ylityksen yhteydessä eikä hän pystynyt juoksua jatkamaan. Radalla oli muutama heinäpaali kansainväliseen malliin joiden yli oli hypättävä.